Llet ecològica

La Masia up

Amb orígens del segle IV la casa fou reconstruïda el 1625 per Raphel Lladó, mestre d’obres especialista en construccions per aprofitar la força de l’aigua, d’aquí ve la marca de la llet de les nostres vaques.

Les Vaques up

En 26,6 Ha de conreus i prats, 8 Ha de bosc d'alzina i roure i 3 Ha d’arbres de ribera al Fluvià, hi viuen 11 vaques i 3 braves que ens donen aquesta llet tan genuïna.
Les nostres vaques pasturen diàriament els camps que envolten la granja, seguint un ordre de rotació per permetre als camps que es regenerin i el menjar torni a créixer. A l'hora de munyir-les entren a l'estable, dues vegades al dia.

Els Camps up

Nosaltres mateixos conreem les terres que proveeixen l'aliment ecològic de les nostres vaques. Els camps són molt verds i a l'estiu són daurats. El gra que recollim el fem servir per preparar la farina que menjen les vaques, completament ecològica. El fet de que tota l'alimentació de les vaques ens permet posar el segell del CCPAE com a garantia de la qualitat de la llet provinent de les nostres vaques.

L'Entorn up